NDI BrørupNDI AalborgNDI HolstebroNDI KarlslundeNDI OdenseNDI AarhusSalgskonsulenterSalgsledelseSekretariatEksportIndkøbLogistikITØkonomiDirektionenHjulafhentningJob hos NDISøg uopfordret

Job hos NDI

Hvem siger, dæk er kedelige?

Tag udfordringen op, og bliv en del af en virksomhed med energi, vilje og handlekraft!

Lidt om os:

Nordisk Dæk Import A/S er en af Skandinaviens største succeser i dækbranchen og en virksomhed i konstant udvikling. Derfor har vi løbende behov for dygtige og engagerede medarbejdere. Som medarbejder hos os bliver du en del af et stærkt team, på over 850 medarbejdere, med kort afstand til ledelsen og fokus på din personlige udvikling. Nordisk Dæk Import A/S er repræsenteret 7 steder i Danmark, hvor hovedsædet er i Brørup, som ligger ved motorvejen mellem Kolding og Esbjerg.

Der er flere veje til et job hos os:


Ledige stillinger

Tør du tage udfordringen op? 
Søg direkte via stillingsopslagene nedenfor.


Uopfordret ansøgning

Hvis vi på nuværende tidspunkt ikke har en ledig stilling, som matcher dine ønsker, er du velkommen til at lægge dit CV ind i vores emnebank. Læg dit CV ind i den jobkategori, som passer til dig. Efter 3 måneder vil din ansøgning blive slettet; du vil forinden modtage en mail om, hvorvidt du ønsker, at din ansøgning skal være os i hænde i yderligere 3 måneder. 
Søg uopfordret

 


Redigér dit CV og ansøgning
Log ind for at ændre dine personlige oplysninger

NDI Danmark A/S | Merkurvej 7 | 6650 Brørup | Tlf: 76151000