ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Gemte tilbud

Varerne du har lagt i din kurv har du mulighed for at gemme som et tilbud til senere brug. Dette kan gøres når du står inde på varekurven. Du har mulighed for at knytte en kommentar på hvert tilbud du gemmer.

De gemte tilbud kan du finde igen under "Min konto" "Mine tilbud", hvorfra de kan bruges til at generere en ordre.

Vær opmærksom på, at både lager og pris kan have ændret sig i forhold til da du oprettede tilbuddet.

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:

Mandag-torsdag:
Fredag

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

WEBSHOP