ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Opret din egen prisliste

Ved oprettelse af en prisliste kan man både angive et procenttillæg samt et fast tillæg. Procenttillæget vil blive lagt til først.

Eks:
Procenttillæg: 10%
Fast tillæg: 140 kr.
Hvis en vares kostpris i dette tilfælde er kr. 1000,- så vil den nye pris blive:
1000,- + 10% = 1100,- + 140,- = 1240,-

Under hver prisliste er der mulighed for at lave flere forskellige beregningsregler. De kan afgrænses pr. varenr. eller pr. varegruppe. Ved varesøgning kan du vælge at få vist disse i stedet for bruttoprisen.

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:

Mandag-torsdag:
Fredag

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

© 2023 NDI Group A/S

WEBSHOP