ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Ledige jobs

Hver måned byder NDI velkommen til nye kollegaer i hele landet. Disse udgør sammen med vores ca. 850 medarbejdere i Danmark kernen i NDI.
Som ny medarbejder er der mange ting at skulle forholde sig til, og derfor gør vi vores bedste for, at du føler dig velkommen og komme godt fra start.

Ingen ledige stillinger, der matcher dine ønsker?

Så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning samt dele dit CV og interesseområder med os. I nedenstående links kan du finde et udvalg af forskellige typer stillinger. Skulle din faggrupper ikke være repræsenteret, så anvend gerne ”Uspecificeret stilling”.


Efter 3 måneder vil din ansøgning blive slettet. Du vil forinden modtage en mail om, hvorvidt du ønsker, at din ansøgning skal være os i hænde i yderligere 3 måneder.

Rekrutteringsproces

Vi gør vores bedste for at give dig relevant information om jobbet i vores stillingsannoncer. For at sikre en korrekt behandling af dine personlige oplysninger, beder vi alle ansøgere – også de uopfordrede – at søge via links i vores annoncer, så vi altid overholder GDPR forordningen. Som ansøger oplever du altid at få svar på din ansøgning også selvom du ikke skulle blive ansat hos os.

Når vi har evalueret din ansøgning, CV og bilag med fokus på dine kompetencer, uddannelse og erfaring, vurderer vi, hvilke kandidater vi ønsker at møde og lære bedre at kende. Uanset om du skal til interview på vores hovedkontor eller på en af vores mange andre lokationer, er det vigtigt at du forbereder dig til mødet med os, så begge parter kan få den bedste oplevelse.

En rekrutteringsproces strækker sig ofte over flere interviews og nogle gange vil vi også bede dig om at udfylde en onlinetest og i særlige tilfælde beder vi dig også forberede en case. Du vil altid få feedback, hvis du har udfyldt en test. Vi vælger ofte også at tale med en eller flere af dine referencer. Og når du og vi har samlet tilstrækkelig mange indtryk og begge parter føler sig trygge, vil vi tilbyde dig jobbet.

Onboarding

I NDI forsøger vi at gøre vores bedste for at klæde dig på til jobbet, uanset om du skal arbejde ”i marken”, på vores værksteder eller på vores hovedkontor. Når du har underskrevet din ansættelseskontrakt, vil du få adgang til vores app, hvor du kan møde kollegaer, modtage nyheder og lære nyt om din arbejdsplads.

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S