ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Blog

5 gode råd til høsten
Høsten nærmer sig med hastige skridt, og dækkene spiller en stor rolle i forhold til at sikre, at du ikke kommer til at holde stille og spilde dyrebare høsttimer. Vi har samlet 5 gode råd med på vejen, så du får mest muligt ud af dine dæk til høsten.
Læs mere
Vælg det bedste dæk til el- og hybridbilen
Elbilen stormer frem og har ændret måden, vi ser udledningsfri transport på. Det betyder også, at vi får større fokus på de high-tech-dæk, som skal føre bilerne sikkert ude på vejene. Hvis dækket skal have optimal ydeevne og performance, er der flere ting at have for øje ved valg af dæk til elbilen.
Læs mere
Vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk?
Langt de fleste ved, at man skal skifte til vinterdæk, når vejret begynder at skifte. Men hvorfor er det egentlig og hvornår er det rette tidspunkt?
Læs mere
Vil du øge din sikkerhed, uden at skifte til vinterdæk?
Det kan betyde en væsentlig investering at skifte til vinterdæk på en hel vognpark. Siping af dæk kan derfor være et godt alternativ, når sikkerheden på våde, glatte og vinterlige veje skal opretholdes.
Læs mere
Reglerne for vinterdæk, pigdæk og udstyr i Europa
Når vinteren og den forstående skifere nærmer sig, så er det tid til at tjekke op på reglerne omkring vinterdæk i vores nabolande.
Læs mere
Bliv klogere på lovkrav til vinterdæk i norden
Kører du som eksportvognmand eller chauffør til de nordiske lande? Så skal du være opmærksom på, at lovkravene ændrer sig, i takt med at du kommer igennem de forskellige lande. Her spiller både klima, geografi, vejenes beskaffenhed og højdemeter en rolle.
Læs mere
Gode grunde til at køre med vinterdæk som eksportvognmand
Som eksportvognmand er der nærmest ikke andet end gode grunde til at køre med vinterdæk. Det handler bare om at køre med de rette af slagsen. Det gælder især, når man kører i de nordiske lande.
Læs mere
51-serien: Premium performance hele vejen
Høj vægt og lange køreture er typiske faktorer, der spiller ind, når det gælder transportbranchen. Det kræver kvalitetsdæk med fokus på godt vejgreb, lang levetid og lave driftsomkostninger.
Læs mere
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S