ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Om NDI Group

Om NDI

Holder vores kunders forretning rullende

NDI er en forretning, der aldrig står stille. I over 50 år har familien Kristensens engagement og evige drivkraft sørget for, at virksomheden kun er rullet en vej: fremad.
Som Nordens førende leverandør af dæk og fælge, er vi til stede i både Danmark, Norge, Sverige og Finland med i alt 16 kontorer og knap 1.000 medarbejdere. Vores egenproducerede produkter er anerkendt og markedsført af eksklusive forhandlere i store dele af verden, ligesom de største mærker takker ja til at blive forhandlet af os.

 

Kerneforretning

NDI er meget mere end bare dæk. Vi tilbyder virksomheder services fra reparation af deres bil til arbejdstøj og specialproduktion af fælge.

Læs mere
 

Vores historie

Med 50 års erfaring i dækbranchen, har NDI en lang historie med udvidelser af forretningen, etablering af lokationer i Norden og meget mere.

Læs mere
 

Forretningsenheder

NDI tilbyder en bred palette af virksomheder, som holder din forretning rullende.

Læs mere
 

Ledelse

Hos NDI har ledelsen det overordnede ansvar for at videreudvikle og tilpasse produkter og services, således vi til enhver tid er vores kunders foretrukne valg.

Læs mere

NDI Nøgletal

0%
Danskejet familievirksomhed
0mio euro
Omsætning i 2022/23
0
Medarbejdere globalt
0
Lagerfaciliteter i Norden

Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul

Det kræver lidt af et udvalg at kunne påstå, at vi holder kundernes forretning rullende. Så det har vi. Faktisk har vi mere end en halv million dæk på lager i Danmark og op til en million i Norden fordelt på 16 forskellige lagre. Men det er en kombination af mange faktorer, der gør os unikke.

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP