ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Havn og Marine

Havn og marine

At få en havneterminal med mange forskellige aktiviteter til at køre, stiller store krav til både medarbejdere, maskiner og ikke mindst dæk. De tusindvis af manøvrer på det hårde underlag, den intense brug af maskinerne kombineret med høje sikkerhedskrav til materiellet, kræver et dækprogram og en leverandør, der kan imødekomme disse.
Se mere om hvordan NDI kan hjælpe med at holde maskinparken til havn og marine rullende.

Se hele vores udvalg

Dæk

Havnekøretøjer, såsom containervogne, tankvogne og terminaltraktorer er højt belastet fra dagens start til fyraften. Et sådan aktivitetsniveau stiller store krav til dækløsningerne, som skal være konstrueret til tungt load og have et robust design, der er kan imødekomme den daglige manøvrering. Behovet for dæk til havne- og marinedrift spænder over alt fra små solide dæk til gaffeltrucks til meget store traktor- og entreprenørdæk.

Fælge

Den rette hjulløsning kan direkte påvirke effektiviteten og oppetiden på maskiner. Det er derfor ikke kun et spørgsmål om, at vælge de rette dæk til formålet, det kan ofte også være en fordel af tage stilling til hele hjulløsningen.

Behovet er måske en standardløsning med enkelt fælge? En skræddersyet, specialindfarvet dobbelt eller justerbare løsning? Eller er den optimale løsning et sted ind imellem?

Olie

En velsmurt maskine er afgørende for driftssikkerhed. Ved løbende at vedligeholde maskiner med smøreolier, reduceres risikoen væsentligt for uplanlagte og dyre nedbrud. Den brede vifte af motorolie, gearolie, hydraulikolie, multifunktionsolie og anti-frysolie er tilgængelig i forskellige størrelser og er udviklet til korrekt smøring af moderne motorer og hydrauliksystemer. Smøremidlerne efterkommer OEM krav samt internationale standarder.

 

Tilbehør

Dæk og fælge er de primære komponenter til at holde maskiner rullende. Men for at montere og vedligeholde dem, er det dog vigtigt at have det rette tilbehør ved hånden.

Tilbehør til montering og vedligehold spænder over alt fra O-ringe, bolte/møtrikker og kaliumklorid til magnetpulver til revnetest. NDI har gjort det nemt at få overblikket over alt, der skal bruges. Og vi har samlet det hele ét sted.

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP