ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Karriere

En arbejdsplads med mange muligheder

NDI er en alsidig arbejdsplads, der aldrig står stille. Gruppen beskæftiger i alt ca. 1.000 medarbejdere i Norden, der hver dag får NDI til at rulle. Og når vi siger alsidig arbejdsplads, ja så mener vi det. Vi beskæftiger alt fra sælgere til det professionelle segment, mekanikere, distributionsmedarbejdere, akademikere indenfor økonomi, IT, marketing m.fl. Uanset faglige kompetencer eller uddannelsesniveau, så har vi måske de rette muligheder for dig. Med engagement, vilje til konstant at forbedre, loyalitet og ansvarlighed, er mulighederne åbne hos NDI.

Rekrutteringsproces

Vi gør vores bedste for at give dig relevant information om jobbet i vores stillingsannoncer. For at sikre en korrekt behandling af dine personlige oplysninger, beder vi alle ansøgere – også de uopfordrede – at søge via links i vores annoncer, så vi altid overholder GDPR forordningen. Som ansøger oplever du altid at få svar på din ansøgning også selvom du ikke skulle blive ansat hos os.


Når vi har evalueret din ansøgning, CV og bilag med fokus på dine kompetencer, uddannelse og erfaring, vurderer vi, hvilke kandidater vi ønsker at møde og lære bedre at kende. Uanset om du skal til interview på vores hovedkontor eller på en af vores mange andre lokationer, er det vigtigt at du forbereder dig til mødet med os, så begge parter kan få den bedste oplevelse.


En rekrutteringsproces strækker sig ofte over flere interviews og nogle gange vil vi også bede dig om at udfylde en onlinetest og i særlige tilfælde beder vi dig også forberede en case. Du vil altid få feedback, hvis du har udfyldt en test. Vi vælger ofte også at tale med en eller flere af dine referencer. Og når du og vi har samlet tilstrækkelig mange indtryk og begge parter føler sig trygge, vil vi tilbyde dig jobbet.

Onboarding

I NDI forsøger vi at gøre vores bedste for at klæde dig på til jobbet, uanset om du skal arbejde ”i marken”, på vores værksteder eller på vores hovedkontor. Når du har underskrevet din ansættelseskontrakt, vil du få adgang til vores app, hvor du kan møde kollegaer, modtage nyheder og lære nyt om din arbejdsplads.

Ledige stillinger

NDI er i konstant udvikling, og vi har derfor løbende behov for nye kræfter for at holde hjulene i gang. Du kan her på siden altid holde dig opdateret med ledige stillinger.

Se mere her

Mød en kollega

Vil du gerne vide mere om NDI som arbejdsplads? Så kan du her møde nogle af dem, der kan give dig indsigt indefra. Nemlig vores medarbejdere og måske dine kommende kollegaer.

Se mere her
NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S