ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.

Ledelse

Ledelsen er ansvarlig for, i enhver henseende, at styrke forretningen og partnerskabet med vores kunder. Det gør vi ved at videreudvikle og tilpasse produkter og services, så NDI til enhver tid er vores kunders foretrukne valg, og vi bidrager til at holde deres forretning rullende.

Jakob Nannberg Scheel

Nordic Sales Director/CSO for NDI

Jakob har det overordnede salgsansvar for NDI på tværs af segmenter. Med rødder i landbruget, har Jakob tålmodigt plejet sine omgivelser og med stor fornøjelse fulgt væksten omkring sig. Det er også med denne tilgang Jakob sikrer, at vores kunder kan regne med NDI, når de skal holde gang i hjulene.

Nanna Harder

Nordic Marketing Manager for NDI Group A/S

Marketing er mange ting – og det ved Nanna. Hun har nemlig det overordnede nordiske ansvar for marketing værdikæden og sikringen af, at NDI Group i de nordiske lande står skarpt på både profilering af koncernen, løsninger og produkter.

Kristian Hansen

CPO for NDI Group A/S

Kristian er et klenodie i NDI sammenhæng og i dækbranchen. Med over 30 års anciennitet, kender han alle aspekter af NDIs forretning, branchetendenser og ikke mindst dæk-aktører på markedet. En erfaring, der er guld værd, når der skal forhandles dæk til Nordens største dæk distributør.

Marianne Lock

HR Manager for NDI Group A/S

Mariannes fornemmeste opgave er at sikre, at NDI Group har de rette personalemæssige ressourcer til at løfte koncernens strategi. Med mangeårig ledelses- og specialisterfaring fra logistikbranchen, sørger Marianne med fast hånd for at både rekruttering og fastholdelse går op i en højere enhed.

Lasse Laursen

CIO for NDI Group A/S

Innovation, digital transformation og IT-sikkerhed er alfa omega for koncernens CIO, Lasse. Hans mange års erfaring, har klædt ham godt på til at cementere en hjørnesten i NDIs strategi. Nemlig at hæve digitaliseringsniveauet på tværs af koncernens selskaber.

Hanne Fastrup Krøjgaard

Økonomichef for NDI Group A/S

Med et roligt overblik, sikrer Hanne at koncernens Finance funktion har fokus på faglighed, udvikling og arbejdsglæde. Det er hendes ypperste opgave, at afdelingen lever op til NDIs finansielle målsætninger, strategi og eksterne såvel som interne rapporteringskrav.

René Kristensen

Medejer og CEO for NDI Group A/S

René er bogstavelig talt vokset op i dækbranchen. Han er søn af stifterne, Benny og Betty Kristensen, og har igennem årene haft forskellige roller. I dag sidder han for bordenden af NDI Group A/S.

Peter Kjær

Deputy CEO for NDI Group A/S

Som vicedirektør er Peter en vigtig strategisk sparringspartner for koncernens CEO, topledelsen og ejerfamilien. For over 20 år siden startede Peter som Mekanikerlærling i en Super Dæk afdeling og har siden da bestridt adskillige stillinger indenfor NDI Group, hvilket giver ham en unik forståelse for hele koncernens værdikæde.

Bjarne Normann Madsen

CFO for NDI Group A/S

Med erfaringer fra CFO stillinger i automotive og tilknytttede industrier spiller Bjarne en vigtig rolle i koncerndirektionen og for ejerfamilien. Bæredygtighed står højt på NDI’s strategiske agenda, hvor Bjarne indtager en central rolle i at sikre udvikling og målbarhed af de strategiske ESG-mål.

NDI Group A/S

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark

CVR: 81203113

Brug for hjælp?

Ring på:
7615 1000

Mandag-torsdag:
7:30-16:00
Fredag
7:30-15:00

Find det hurtigt

Kontakt
Om NDI Group
Karriere

  • Visa
© 2024 NDI Group A/S

 

WEBSHOP